Сара Джіо «Бунгало»

 

   Новий роман відомої письменниці це історія великого кохання багатої дівчини і простого солдата. 1942 рік у Європі в розпалі велика війна…             Американка із заможного класу Енн, напередодні свого весілля, вирішує поїхати медсестрою на Бора-Бора разом зі своєю подругою Кітті, а заразом і розібратись в своїх почуттях до нареченого Джеральда, весілля відкладено на рік.

   Підлітаючи до острова вперше, головна героїня запитувала себе: чи змінить її цей острів?  Якою вона повернеться додому? Та й чи повернеться взагалі?

  Енн поступово звикала до життя на острові. З'явились нові подруги-медсестри: Мері, Стелла, Ліз. Та неочікувано для себе вона заводить дружбу з солдатом Вестрі Гріном. Він врятував її від п'яних солдатів, а вона наклала йому пов'язку. З цього все і почалося. Його посмішка якимось дивним чином заспокоювала Енн. Вона відганяла від себе всілякі романтичні думки, бо була заручена. Але серцю не накажеш. Гуляючи одного дня по пляжу, вони випадково знаходять бунгало, яке стає їхнім прихистком. Саме там розквітають їхні почуття. Та на острові відбуваються  дивні події, а Вестрі приховує якусь таємницю. Що відбувається Енн не розуміла, та й не хотіла про це думати, адже рік добігав кінця і вони з Вестрі мусили прощатися: вона повертається в Америку, а він  їде до Європи воювати далі. Чи зустрінуться вони ще?

  В романі переплітаються дві сюжетні лінії - минуле і сьогодення. Не менш цікавою і захоплюючою є лінія сьогодення, в якій через сімдесят років наступає фінал зворушливої, неймовірної, тривожної історії Енн.
  Книга написана дуже гарно, яскравими мазками виписане кожне речення.  Д
ивовижна, надзвичайно романтична і ніжна історія. З перших сторінок  порините у світ кохання, дружби, ненависті і зради, твір навчає жити.
  Такі романи допомагають відволіктися від роботи та життєвих проблемарівна історія до сліз.                                                       

   Прочитайте, щоб насолодитись, надихнутись і відпочити!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гордість української сучасної літератури