ЩО ЧИТАТИ З ДІТЬМИ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ: ТОП-5 ЦІКАВИХ КНИЖОК

Книжки для читання усією родиною
Пропонуємо добірку найцікавіших видань: 
1.Карін Альвтеґен "Ключ від Позасвіття". Шведська письменниця внучата племінниця дитячої письменниці Астрід Ліндгрен. За сюжетом дванадцятирічний Лінус з мамою і сестрою Ліннеєю їде на літо до Тракеборга, до химерного дерев’яного будинку, що вже багато років стоїть пусткою після таємничого зникнення його дивного власника. 
mybookshelf.com.ua

2. Нова книжка для дітей відомої української письменниці Таіс Золотковської “Мені потрібен собака".  Це сторія про хлопчика Максима, який переїжджає до села. Він весь час грає на планшеті, аж поки батарейка не розряджається і на два залишається без ігор. У нього з'являється собака. 


facebook.com/taiszolotkovskabooks/
3. "Ґрета і Гіганти" Зої Такер, Зої Персіко. Це історія про маленьку дівчинку на ім’я Ґрета, яка живе у прекрасному лісі, якому загрожують гіганти.


kmbooks.com.ua
4. "Атлас видатних дослідників" подружжя Ріккардо Франкавілья та Марґеріт Сґарлати. У посібнику подано про найвидатніші географічні відкриття усіх часів: від дослідження Америки Колумбом до навколосвітньої подорожі Неллі Блай, натхненної романом Жуля Верна. 


knigolove.com.ua
5. Таня Поставна "Коли я була лисицею". Ця книжка про дитинство і віру в дива.  Цьогоріч книжка української письменниці перемогла у номінації "Дебют року у прозі" премії "Топ БараБуки 2019". 


vivat-book.com.ua
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий американський письменник Ден Браун випустить дебютну книжку для дітей "Чарівна симфонія

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гордість української сучасної літератури